Projecten


Op deze pagina kunt u een aantal van onze afgeronde projecten vinden. 

 

Spijkenisse

Krekelveen


In Spijkenisse hadden wij de opdracht gekregen van twee lieve dames om hun badkamer, wc, keuken, veranda en de voordeur te renoveren.

 

In de film hieronder kunt u zien hoe het is geworden.


Den Haag

Hamerstraat


In de Hamerstraat in Den Haag Centrum, hadden wij de opdracht gekregen om een kast op maat te maken. De kast is vier meter breed bij twee meter en zestig centimeter hoog. Daarnaast hadden wij ook de opdracht gekregen om de keuken blad en frontjes van zowel de deuren als de laden op maat te maken en te vervangen.

 

In de filmpje hieronder kunt u zien hoe het is geworden. 


Den Haag

Suezkade


Voor een klant uit Den Haag, moesten wij haar wc renoveren. Door beperkte ruimte in de wc, wou mevrouw graag dat wij de wc wat ruimer zouden maken. Om meer ruimte te creëren moesten wij een wand doorbreken. Door een stuk van de naast gelegen voorraadkast te betrekken in de nieuwe wc, hebben wij de wc kunnen verbreden. 

In de film hieronder kunt u zien hoe het is geworden. 


Amsterdam 

Krasseurstraat


In Amsterdam hadden wij de opdracht gekregen van een jonge stel, om hun pas aangekochte woning te renoveren. Toen wij begonnen waren alle muren van de eerste verdieping verwijderd door de eigenaar. Wij hebben de eerste verdieping opnieuw ingedeeld, met daarin twee slaapkamers en een badkamer. Op de zolder wouden ze een kleine appartement creëren, met een eigen badkamer, wc en een klein keuken. Wij hebben de zolder afgesloten met een eigen deur. Een klein wc met douche gebouwd en alle leidingen en afvoer voor de keuken aangelegd. Ook hebben wij een internetverbinding en tv aansluiting gecreëerd. Op de begane grond hebben we de wc en de keuken gerenoveerd. 

In de film hieronder kunt u zien hoe het is geworden.