Recensies


Op deze pagina vind u reacties van klanten waar wij werkzaam zijn geweest, ook vind u op de pagina een aantal links naar profielen van ons op websites waar wij samen mee werken. 


Zijn wij bij u aan het werk geweest laat u dan a.u.b. een reactie achter.


Reactie plaatsen

Reacties

Anouk Creusen
2 jaar geleden

Mooi en snel uitgevoerd

Yessin Mainich
2 jaar geleden

Wij zijn thuis uit de brand geholpen door deze enorm fijne aannemer! Echt heel veel respect voor het werk dat is aangeleverd, maar ook fijn in de communicatie en afspraken. Dit mis je bij veel mensen. Voortaan weet ik waar ik al mijn klussen voor in de toekomst zal laten doen! Bedankt !!

Rogeria Amanda Faria Ribeiro
2 jaar geleden

All my kitchen and my living room renewed. I have only one word Amazing. I am extremely happy with the result and impressed with quality and on time. Don’t think twice this is best person to help you for anything what you want to do in your own home or business. I high recommend !!

Alcidia Nieuwets
2 jaar geleden

Mijn vader is uit de brand geholpen doordat ze op zeer korter termijn wilde komen, netjes op tijd en correct, wat extra klusjes geen enkel probleem, fijn persoon en een blije vader, kortom top

Rick
2 jaar geleden

Hele woning aangepakt en indeling veranderd, leidingen en elektra vernieuwd, nieuwe groepenkast, deuren geplaatst en afgemonteerd. Compleet nieuwe keuken geplaatst. 2 nieuwe badkamers en 1 losse wc geïnstalleerd inclusief tegelwerk en ventilatie. Isolatie en inbouwspots in de dakkappel aangebracht. Paar maanden hard gewerkt en erg blij mij het resultaat. Complete service met ruimte voor flexibiliteit en veranderingen, oplossingsgericht meedenken en ook belangrijk; accurate facturering en goede nazorg!

Maria Bakker
2 jaar geleden

Ik ben super blij met het werk dat er verricht is.
Mocht ik weer wat te doen hebben denk ik zeker aan jullie 👍😀

R.de goeij
2 jaar geleden

Ben super blij met deze superhelden. Heel snel schakelen en denken met je mee. Zorgen dat je zelf zo min mogelijk last heb tijdens de verbouwing. Mocht ik weer wat te doen hebben denk ik zeker aan jullie.

D. Schild
2 jaar geleden

Ik ben een super tevreden klant is echt een vakman en hij heeft een mooie badkamer opgeleverd precies naar mijn wensen👍🏽

L. Linders
3 jaar geleden

Heel erg blij met m'n mooie cinewall!!
Het was heel fijn dat er werd meegedacht en er was veel oog voor detail en afwerking. Er werd door deze vakmannen schoon, netjes en vrolijk gewerkt. Voor toekomstige klussen kom ik hier heel zeker terug.


Recensies en Profielen op andere website's